Tápláló, kézzel készített Maszkok-tippek, receptek

Mi magyarázza, hogy Hogyan kell használni a kezét, maszk, hogyan készíts magadnak

Törékeny, repedezett bőr, erős körmök, nedvesség elvesztését… A kezed, különösen igényes, gyorsan szükség további része érdekel a megfelelő terhelés. Nem egy probléma, egy kéz maszk, mely egy bizonyos idő után az expozíció miután visszaállítja a bőr, törékeny. Megmutatjuk, hogyan készítsd el a saját kezed maszk egyes összetevők otthonról.

Tartalom cikk

1 különleges fürdő kezét
2 Házi Kezét Maszkok
2.1 kiváló minőségű Olaj, mint a bázis
2.2 tejtermékek
2.3 citrom, méz
2.4 peeling gabona hatás

AQUIS – Desert Rose 25…
Los turbantes Lisse Luxe están fabricados CON AQUITEX, ensz tejido innovador hecho de fin…

A bőr az arcon, néha strukturált különböző módon: egy kövér arcán, hogy nagyon száraz bőr, minden itt van. Ennek megfelelően, a különböző ajánlások az ellátást ilyen például szenved, zsíros bőr, használja a tüdő szárítás előtt a maszk.

A mi kezünkben van, egy kicsit másként néz ki. Bár vannak egyéni különbségek, teljesen más követelményeket, de a bőr ezen a területen, a test különösen érzékeny a Tábornok. Ennek az az oka, hogy a Belső, mind a külső felületek a kezét, nagyon kevés faggyúmirigyek, különösen vékonyra strukturált. Ennek megfelelően nehéz párásít.

Különleges piperekészlet is rendelkezésre áll a kéz

Ezért, hogy megóvja a kezeket a kiszáradástól, valamint a korai öregedés, a bőr, a rendszeres ellátás szükséges. Amellett, hogy kézkrém, ezek közé tartoznak a kezét, maszkok, vagy pakolások.

A kéz maszk van értelme mindig, amikor a bőr, a körmök különösen feszült ezen az érzékeny területen. A bőr általában hajlamos kiszáradni, rendszeresen kezét maszk lehet hasznos, például, ha egyszer egy héten. Ellenkező esetben extra Érdekli, hogy szükséges-például, egy ilyen nap után, a kertészet, ahol a kezét ügyesen betölteni. Csak egyedül is meg tudod csinálni, ahelyett, hogy vásárol kész.

Haza Kezét Maszkok

Mivel egy házi készítésű, kézzel maszk áll, többek között az élelmiszer -, mindig frissen fogott. Az alapvető Hozzávalókat, keverd össze a kedvenc Maszkok, ahogy szeretné.

Magas minőségű Olajat, mint az alap

Az első fontos alapja a maszkot kell választani, kiváló minőségű Olaj. Zsírsav-Olajok-kiegészítő részét a nedvesség behatol a mély réteg a bőr, ahol ezek táplálják a szövet, ami felfedi, hosszú távú táplálkozási hatások.

A saját konyhaszekrény, például az olívaolaj, mert az egyedi összetétele különösen jó. Ezen kívül egy nagyon jó választás, de sokkal drágább, szezám olaj.

Szintén a gyógyszertár vannak jó Olajok alapjául egy kéz maszk – például, jojoba olaj.

Tejterméket,

A második összetevő, tetszés szerint még mindig tejtermékekkel, például

  • Túró vagy
  • Természetes joghurt

hogy a maszk. Mindkét összetevők ismert a hűsítő, regeneráló akció, add a kezed maszk kiváló összhang.

Citrom, méz

Attól függően, hogy a maszkot kell szilárd vagy folyékony, tetszés szerint egy újabb spray citrom leve, vagy a víz. Fontos, hogy a komponensek nagyon jól keveredik egymással.

Végül, további eszközök a kezét, maszk, az utolsó érintés: egy csepp méz, például, tele van értékes enzimek, így ideális egy gazdag maszk.

Peeling gabona hatás

További peeling hatása abban az esetben egy rövid Maszk, akkor is

  • Búza csíra,
  • Zabpehely vagy
  • egyéb durva szemcsék

adjunk hozzá. Még durva só van egy hámlasztó hatása van.

Végül úgy dönt, hogy hagyja a maszkot egy pár percig, vagy egyik napról a másikra – ami különösen javasolt, erős feszültség. Ebben az esetben, csíkos pamut kesztyű segít megtartani az ágy tiszta különösen mélyen érinti a maszk.